Back to school

28.09.2015 11:33
Back to school soutěž The Vampire Diaries
Skvělá soutěž pro studenty jen na Fantasy University!

Léto je za námi a probíhá odevzdávání diplomových prací (projektů) studentů Fantasy University! Za své úsilí a úspěšný studijní rok je čeká diplom a možnost vyhrát ceny v této soutěži! Pokud chceš patřit ke studentům Fantasy University a mít šanci se také zúčastnit této soutěže k zahájení nového akademického roku na Fantasy University, přečti si bližší informace o studiu a přihlas se! Termín přihlášení a zápisu do podzimního semestru je od 1. 8. 2015 do 9. 9. 2015! Soutěže se mohou zúčastnit naši nynější studenti a studenti, kteří se přihlásí ke studiu!

Po přihlášení se ke studiu odešli správné odpovědi na soutěžní otázky níže a čekej, jestli se na tebe usměje štěstí. Jsme jediná univerzita, která tě vybaví super věcičkami pro úspěšný start v tvém novém semestru!

Balíčky Back to school jen na Fantasy University! 

Kniha a plakát The Vampire Diaries soutež1. cena – Kniha The Vampire Diaries a plakát do tvého pokoje

Tato kniha je sice v angličtině, ale je bohatá na fotografie z první série seriálu Upíří deníky, proto věříme, že tě tento překlad bude bavit! Součástí knihy je plakát o rozměrech 64 x 45cm, který se bude skvěle vyjímat na zdi tvého pokoje!

 

 

 

 

2. cena – Digitální záznam CD “Momenty” Pavla Callty a fotka s podpisemCD Pavel Callta Momenty soutěž

Bez skvělé hudby se prostě neobejdeš! Toto CD v digitální podobě (tzn. jako MP3) můžeš mít všude s sebou! K CD ti pošleme i fotku s vlastnoručním podpisem Pavla Callty! Abys stejně jako Caroline Forbes z TVD měla i ty vše pod kontrolou, připojujeme poznámkový bloček a magnetku na ledničku.

 

Deník a řetízek Eleny Gilbert3. cena – Deník a řetízek Eleny Gilbert

V dnešní době blogů a Facebooku si málokdo najde čas na psaní do deníku. Vzpomeň si ale na první díl Upířích deníků a Elenu Gilbert, píšící si do deníku i na hřbitově. A Stefana, mající nespočet deníků z řady staletí, ve kterých žil. Vzpomínky a stejně tak nápady, nebo myšlenky jsou důležité. Proto mají deníky své kouzlo stále!

 

4. cena – Sešit s vlkem, lapač snů a klíčenka s motivem The Vampire DiariesSešit s vlkem a klíčenka The Vampire Diaries soutěž

Skvělým pomocníkem tvého úspěšného startu v novém akademickém roce bude jistě stylový sešit s vlkem! Díky lapači snů, který zachytí noční můry, se nádherně vyspíš i na ten nejtěžší test! A klíčenka s oboustranným motivem Upířích deníků ti připomene místo, kde jsi doma.

 

Kosmetická sada Essence a prstýnek Caroline soutěž5. cena – Prstýnek Caroline a kosmetická taška s ochranným krémem na ruce 24h od Essence

Kosmetickou tašku využiješ při různých příležitostech, stejně jako prstýnek Caroline. Nejen vlčice ocení ochranný krém na ruce 24h od kosmetické značky Essence, která není testována na zvířatech! I používáním této značky pomáháš stejně jako Ian Somerhalder k lepšímu životu na naší planetě!

 

 

 

Back to school

Vyber správnou odpověď a odešli!

Nápověda: Pavel Callta – Momenty, Hranice reality, The Vampire Diaries, The Originals

 

Soutěž probíhala od 28. září 2015 do 16. listopadu 2015.

 

Správné odpovědi:

1.) Pouto přátelství

2.) světa autora

3.) Candice Accola (Caroline)

4.) 8. října 2015

 

Jména vylosovaných studentek:

1. cena – (kris)TÝNA

2. cena – Viktória Fazekašová

3. cena – Veronika Nováková

4. cena – Terezka Zoričáková

5. cena – nevylosováno

 

Výherkyním blahopřejeme a všem přejeme úspěšný podzimní semestr!

 

 

Foto: Annette Brown/The CW, archiv Fantasy University