Bitten

09.03.2016 14:21

Bitten vlkodlaci v seriálu

Méně známý, ale skvělý seriál s vlkodlaky!

Autor: Jana Finková

Vlkodlaci vystupovali už v mnoha slavných filmech a seriálech, ale já bych se chtěla zaměřit na méně slavný seriál –  Bitten. Seriál je, jak je asi předvídatelné, o vlkodlacích.

Příběh

Hlavní hrdinkou je Elena, která se zamilovala do muže jménem Clayton. Ten jí po krátké době jejich vztahu vezme ukázat domů své smečce, která se skládá z Logana, Nicholase, Antonia a alfy smečky, kterým je Jeremy. Smečka je ale od začátku proti tomu, aby Clayton s Elenou chodil. Při této návštěvě, kdy Clayton přivede Elenu k sobě domů, se Clayton pohádá s Jeremym, neovládne vztek, promění se ve vlkodlaka a kousne Elenu. Jak už to tak bývá, vlkodlačí kousnutí způsobí, že se člověk promění ve vlkodlaka. Smečka si je téměř jistá, že Elena proměnu nepřežije. Proměna je totiž velmi náročná a zvládnou jí jen ti nejsilnější. Ostatní zemřou. Doposud přeměnu nezvládla žádná žena. Ale Elena se stává výjimkou a přeměnu zvládne.

Po přeměně se ale začne nenávidět. Se smečkou sice naváže perfektní vztahy a stane se jejím členem, po nějaké době však nemůže unést, že je vlkodlak a rozhodne se svoji vlkodlačí část ukrýt hluboko v sobě. Proto opouští smečku a odjíždí pryč. Stane se fotografkou a najde si pohledného přítele. Po nějaké době se ale u ní doma (ve městě kde se nachází smečka) začnou vyskytovat podvraťáci, což jsou vlkodlaci bez smečky. Podvraťáci jsou divocí, nepředvídatelní a ze všeho nejvíce touží po tom, aby si našli smečku. Pokud se ale pohybují na území určité smečky, musí dodržovat její pravidla. Ovšem tito podvraťáci pravidla smečky ve městě nedodržují, a tak se s nimi musí smečka vypořádat. Na pomoc si volají Elenu, která ne příliš ochotně přijíždí. Znovu se v ní probudí staré dobré city ke Claynovy, na které by nejraději úplně zapomněla. Clayton je Elenou nenáviděný, protože to právě on z ní udělal vlkodlaka. Když se smečka vypořádá s několika podvraťáky a myslí si, že je vše zase v pořádku, Elena se chystá odjet. Do města však přijíždí další podvraťáci, kteří nejen nedodržují pravidla, ale také ohrožují smečku v čele s Jeremym z toho důvodu, aby se stali alfou smečky. Smečka to nejdříve nebere příliš vážně, díky čemuž přijde o život jeden ze smečky - Antonio. To smečku rozzuří a rozhodnou se podvraťákům vyhlásit válku. Proto se Elena rozhodne ještě nějakou dobu zůstat a pomoci své “rodině“.

Bitten ElenaA jaký je vlastně důvod příchodu podvraťáků do města? Tím důvodem je Elena. Jediná vlkodlačice na světě. A všichni vlkodlaci, ať už po dobrém, či po zlém, touží jen po jediném – zplodit s Elenou prvního čistokrevného vlkodlaka.

Vlkodlaci v tomto seriálu vypadají jako větší vlci. Při přeměně si sundávají oblečení, protože se jejich oblečení z důvodu proměny ve zvíře roztrhá. Tito vlkodlaci mají nadpřirozenou sílu, vynikající sluch, čich a schopnost rychlého hojení ran. Člověk se stane vlkodlakem, pokud je jím pokousán, nebo v případě, kdy jeden, či oba rodiče jsou vlkodlaci. V tomto seriálu se někdy objevují erotické scény, ale také scény velmi vtipné. Seriál má zatím 1. sérii, která ale měla velký úspěch, a proto probíhá od 7. února 2015 vysílání 2. série.

Seriál velmi doporučuji! Najdete v něm opravdu vše – lásku, nenávist, zradu, loajalitu a hlavně nadpřirozeno!

 

 

Foto: Wikipedia.org