Gareth P. Jones: Kletba rodu Bardulfů

05.04.2016 22:20

Gareth P. Jones Kletba rodu Bardulfů

Tuto knihu budete číst se zatajeným dechem!

Autor: Kristýna Šťastná

Máte rádi tajemství a napětí? Rádi čtete knížku se zatajeným dechem až do poslední kapitoly? Pokud ano, tato knížka je určená právě vám!

Knižní příběh

Hlavní hrdinkou této knihy je Mariel. Jednou přišla ze školy a uviděla svojí mámu ubrečenou u telefonu. Její máma jí vysvětlí, že volal její mladší bráška a řekl, že jejich matka je mrtvá. Mariel je překvapená. O žádném matčiném bratrovi nikdy neslyšela. A to ještě neví, že jich má máma pět. Tím to ale nekončí. Mariel má i 3 bratrance a 4 sestřenice. Její máma jí nikdy neřekla o své rodině a to možná bylo dobře, protože její sestřenice a bratránci jsou hodně zvláštní.

Fredy je energický a má smysl pro humor. Oberon je širší než ostatní, a ze všech nejprotivnější a nejvíc nepřátelský. Oberonův bratr Gerald je vytáhlý a hubený. Moc toho nenamluví, ale když už něco řekne tak je to dobrá rada. Geraldovi je hodně podobná Lili, taky toho moc nenamluví a je stydlivá. Liliina sestra Elvíra hodně přednáší tajemné básničky, které někdy nedávají smysl. Amélie má z nich nejvíce přátelskou povahu, ale příliš to přehání s malováním a voněním. A na konec je tu miminko Madlenka. Toto je nalezená rodina, se kterou se bude Marielina příštích 10 dní stýkat. Nemá tušení, že to budou ty nejděsivější a nejtajemnější dny, které nikdy předtím nezažila!

Gareth P. Jones Kletba rodu BardulfůInformace o díle

Autor: Gareth P. Jones

Žánr: Sci-fi a fantasy

Počet stran: 208

Rok vydání: 2012 (vydání originálu 2011)

Cena: od 131 Kč

 

 

 

 

 

 

 

Foto: archiv Kristýna Šťastná