Goodbye party

05.06.2015 22:48

The Vampire Diaries Goodbye party

Rozlučková párty na Fantasy University je tady!

První rok existence Fantasy University je téměř za námi! Akademický rok pro studenty Fantasy University končí! Ještě je však čeká odevzdání projektů, aby za své roční snažení získali diplom!

Není asi nikdo, kdo by v minulých měsících alespoň nezaregistroval vývoj událostí v seriálu Upíří deníky. Caroline se musela rozloučit s mamkou a my všichni se museli rozloučit s Elenou Gilbert, kvůli odchodu Niny Dobrev ze seriálu. Naštěstí tu máme naději, že se Elena vrátí snad na konci série, nebo se objeví Upíří deníky na stříbrném filmovém plátně (což bych si přála).

Každopádně tu máme Goodbye party na oslavu konce akademického roku na Fantasy University s tombolou pro studenty, kteří odevzdali všechny příspěvky, udělali testy a ukončili tak úspěšně jarní semestr!

A tady jsou ceny!

Plakát The Vampire Diaries prstýnek Damona soutěž1. cena – Prsten Damona a prsten Eleny, oboustranný plakát TVD

Cena, která udělá radost všem fanouškům Deleny. Symbolicky dáváme prsteny spolu, neboť je jasné, že za rok, až TVD skončí, je Damon a Elena jako lidi už nebudou potřebovat! Menší oboustranný plakát v tvém pokoji jistě vytvoří nádech vzpomínek na 1. sérii Upířích deníků!

 

 

 

2. cena – Řetízek ElenyŘetízek Eleny Gilbert

Tato cena potěší snad každého, kdo tento řetízek ještě nemá! I tento řetízek je symbolem mnoha vzpomínek – od daru Stefana, jež jí měl ochránit před ovlivněním kdysi sobeckým Damonem, až po okamžik, kdy jej Damon znovu našel a daroval jej Eleně k narozeninám. A ten okamžik se stal nejen chvílí, kdy Damon sobeckým přestal být, ale také dobou, kdy se do něj Elena zamilovala.

 

Kniha Jak se stát upírem prstýnek Eleny soutěž3. cena – Kniha Jak se stát upírem a prstýnek Eleny

Tato cena udělá radost každému, kdo by se upírem chtěl stát! Kniha obsahuje řadu zajímavých informací a je tou pravou četbou pro moderní upíry! Ke knize nemůžeme nepřidat prsten Eleny, který nosila, když upírkou ještě byla.

 

 

4. cena – Kniha Jak se stát upírem a prstýnek CarolineKniha Jak se stát upírem prstýnek Caroline soutěž

Skvělá cena pro ty z vás, kteří mají rádi upíry a také Caroline Forbes!

 

 

 

Kosmetická taška a ochranný krém na ruce Essence soutěž5. cena – Kosmetická taška a ochranný krém na ruce 24h od Essence

Tato kosmetická taška se bude hodit každé vlčici na cestu, nebo dovolenou! V tomto období určitě oceníš i Ochranný krém na ruce 24h od Essence, za jehož používání by ti určitě poděkoval i Ian Somerhalder, neboť kosmetika Essence není testována na zvířatech!

 

 

Jména vylosovaných studentek:

1. cena – (kris)TÝNA

2. cena  Terezka Zoričáková

3. cena  Viktória Fazekašová

4. cena  Veronika Nováková

5. cena  nevylosováno

 

Goodbye party je sice rozlučková párty a na další díly Upířích deníků si sice budeme muset počkat, stejně jako na další podzimní semestr na Fantasy University, ale už nyní se můžete těšit na naši hitparádu Best Summer Hit & Best Summer Hit The Vampire Diaries, kterou právě připravujeme!

 

 

Foto: Guy D.Alema/The CW, archiv Fantasy University