Ian Somerhalder Foundation

02.11.2014 19:01

Ian Somerhalder Foundation czech

Ian Somelhalder se aktivně zapojuje do projektů organizace.

Autor: Lenka Tláskalová

Tento článek bude také spíše osobním vyjádřením, proč podporuji ISF a jakým způsobem, než propagací jakékoliv skupiny, zastupující tuto americkou organizaci ISFoundation. Je to dáno hlavně skutečností, že Ian Somerhalder Foundation má na své stránce jasně uvedeno, že pokud chcete použít logo organizace, měli byste jim napsat. Sympatizuji s myšlenkou této organizace a Ian Somelhalder má moji důvěru, neboť není pouze tváří organizace, ale zapojuje se aktivně například tím, že se osobně podílel na čištění pláží. A to nemluvě o jeho světoznámém přátelství se zvířaty, jehož důkazem je řada fotografií, nejen díky působení v projektech ISF, ale i díky fotkám z volného času, kdy jej můžete vidět při návratu z cest s jeho psem.

ISF crew

U nás je několik stránek a komunit na Twitteru a Facebooku, které myšlenku ISF šíří a sdílejí informace ohledně projektů ISF, nebo aktivit Iana samotného. Některé stránky jsou více, či méně aktivní a některé přidávají své osobní názory, nebo dokonce sdílejí problémy ze svého okolí. Jak jsem již psala, budu za Fantasy University podporovat už pouze takovou organizaci, se kterou budu mít osobní zkušenost, viz. důvody v článku Proč podporuji Unicef, nebo pokud shledám projekt, či stránku natolik důvěryhodnou, abych ji mohla doporučit i vám, návštěvníkům webu v sekci Podporujeme.

Původně jsem chtěla podporovat pouze tuto americkou organizaci, a proto jsem přímo ISF psala (se svojí špatnou angličtinou, což se divím, že mi bylo odepsáno a že mi rozuměli), ale i oni by byli rádi, kdybych podporovala přímo stránku, která je ve spolupráci s ISF v naší zemi. Jelikož je jich více, nemohla jsem se rozhodnout a chtěla nakonec podporovat myšlenku ISF sdílením, překládáním, i když by to nemohlo být v rámci mých časových možností často. Nakonec jsem však náhodou našla facebookovou stránku Inspired By Ian, která moji důvěru budí, a proto ji najdete v sekci Podporujeme.

Pomoci k lepšímu světu může každý

Osobně zastávám názor, že člověk nemusí být součástí komunity, šířící nějaké myšlenky, nebo projekty, ale že může pomoci naší planetě sám za sebe svým jednáním. A stejně tak může sám za sebe pomoci blízkému útulku, nebo může chodit pomáhat ke koním. Těch možností je spousta, pokud se člověk kolem sebe opravdu rozhlédne. Může jednoduše pomoci takovým způsobem, jaký je jemu srdci nejbližší.

Ian Somerhalder Foundation czech

I tímto způsobem pomáhá Ian. Kdo má navíc nějaký ten milión, může se zapojit do projektu Iana a povečeřet s ním v Lockwoodovic vile a přispět na dobrou věc! Můžete ale také přispět menší částkou a získat poděkování od Iana, nebo si s ním můžete popovídat přes Skype, nebo vám dokonce může i sám zavolat. A kterou fanynku Iana by nepotěšila černá růže s jeho vlastnoručním podpisem! Samozřejmě ne každý si může dovolit takto přispět, ale aspoň vidíte, že Ianova pomoc naší planetě a světu je upřímná. 

 

A co vy? Podporujete myšlenku organizace ISF? O své názory se s námi můžete podělit na našem Facebooku!

 

Foto: Wikipedia.org, Freimages.com

Video: YouTube.com