Jak přežít Halloween

30.10.2015 14:44

Halloween upír

A co vy, milí upíři? Máte rádi Halloween?

Autor: Lenka Tláskalová

Možná patříte k těm tipům upírů, pro které je Halloween skvělou příležitostí, jak ukázat svoji upíří image celému světu. Ale možná jste spíše ten samotářský tip upíra, co žije seriály o upírech, řešící problémy, podobné těm lidským a lezou vám halloweenské párty na nervy. Takže se spíše vyhýbáte trávení večera v jedné místnosti s čarodějkami, různými příšerkami, zombie, nebo s upíry, jejichž masky se hodí spíše do komedie, nemluvě o tom, že někdy takové přestrojení neberou lidi ani vážně.

Tipy pro společenské upíry

Pokud máte rádi společnost, ale některé halloweenské akce vám přijdou příšerné, přesto neseďte doma! Máte jednou v roce možnost ukázat, kdo jste a to už stojí za to vyrazit do noci, nemyslíte? Upírky může motivovat nákup, nebo zapůjčení upířího kostýmu v podobě sexy šatů! Nakonec musíte uznat, že je všechny upírky chtějí mít doma, ale nakonec dojdou k závěru, že je v životě s lidmi nevyužijí, proto si je často ani nekoupí. Halloween je však dobrá příležitost a v zakoupených šatech můžete vyrazit i za rok! Proč by nemohli tvořit součást vašeho šatníku, stejně jako plesové, či jiné společenské šaty, které mnohdy využijete také pouze jednou ročně? A nabídka upíří módy v podobě dlouhých večerních šatů, nebo sexy korzetů je na internetu opravdu široká!

A pokud víte, že na onu “příšernou“ halloweenskou párty půjde i váš vyvolený/vaše vyvolená, zas tak příšerný večer zažít nemusíte. A to nemluvě o skutečnosti, kdy se dostanete do situace, kdy budete mít chuť se do někoho zakousnout. Nakonec to můžete svést na to, že jste přece upíři a nemůžete za to! Ale zase to nepřehánějte! Aby vám ta vaše upíří impulzivnost v povaze u vašeho vyvoleného/vaší vyvolené prošla!

Tipy pro samotářské upíry

Vaši rodiče vyzdobili dům příšernými dýněmi, smějící se vám, kteří berete upíry a nesmrtelné vážně, přímo do tváře? Zamkněte se v pokoji, pokud tato výzdoba narušuje váš klid i v pokoji, vyměňte ji za zapálené svíčky, sáhněte po vaší oblíbené knize s upíří tématikou, nebo si pusťte váš oblíbený film, či seriál o upírech. Jednoduše oslavte Hallloween po svém, ať si říká, kdo chce, co chce!

Hallooween upír

Kdo ještě neviděl, doporučuji jako tip pro hezky strávený halloweenský večer o samotě zhlédnutí pátého dílu seriálu Upíří deníky, který je již na světě!

 

A jak slavíte Halloween vy? O svůj názor se s námi můžete podělit na našem Facebooku!

 

Foto: Photl.com