Jak relaxovat

19.12.2015 16:28

Jak relaxovat

Relaxace je pro vlkodlaky důležitá. A to nejenom před Vánocemi!

Autor: Lenka Tláskalová

Vlkodlaci jsou často vystaveni sporům s upíry a jejich přeměna je pro tělo také občas vyčerpávající. Proto potřebují svoje tělo umět regenerovat a znovu nabít energií. A to nemluvě o shánění dárků v předvánočním shonu pro svoji početnou smečku, kdy jsou často vystaveni delšímu pobytu v přeplněném městě, které nemají příliš v lásce. Jak tedy relaxovat v předvánočním období?

Výlet za nákupy

Nákupy dárků a nekonečné fronty jsou stres pro každého, natož pro vlkodlaka. Nemluvě o seznamu úkolů, který je potřeba splnit, aby byla rodinná smečka spokojená, o co se vlkodlaci ve své podstatě snaží, i když je to může vyčerpávat. Pokud se tedy chystáte na vánoční nákupy, spojte je s výletem. Ať už do vzdálenějšího města, kde spojíte nákupy s postáváním u vánočního stromku na náměstí, kde se přidáte k ostatním, kteří si přišli zazpívat, nebo poslechnout vánoční koledy, nebo spojíte cestu s návštěvou přátel, které jste dlouho neviděli. Anebo můžete vycestovat za nákupy do zahraničí. Pokud vás čeká moc úkolů a máte dlouhý seznam dárků, kupte nejprve dárek sami sobě v podobě Ametystu. Tento polodrahokam není nikterak drahý. Vaše tělo totiž potřebuje regeneraci. A tu podporuje spánek. Aby se vám dobře spalo a zvládli jste všechny úkoly, dejte si Ametyst pod polštář. Ametyst také uklidňuje mysl a chrání před negativní energií.

Masáže

Dnes existuje mnoho druhů masáží. Od těch, které vám pomohou při zdravotních problémech a bolestech, až po ty, které jsou spíše relaxační a kombinují použití různých olejů, medu, nebo dokonce čokolády. Můžete vyjet na víkend do Termálních lázní do Maďarska a spojit návštěvu s masáží, nebo si můžete vyhradit odpoledne a objednat se dle svého výběru k masérce. Masáž si můžete ale dopřát i doma se svým partnerem/partnerkou. Správná masáž vás dokáže skvěle uvolnit a zbavit stresu. A možná se budete divit, ale zvláště nyní před Vánocemi mají masérky každoročně nadmíru objednávek.

Levandule

Neexistuje bylinka, která by měla větší uklidňující účinek, než levandule. Mnoho vlkodlaků ví, že levandule má také dezinfekční účinky. Pomáhá i při bolestem svalů. Blahodárný vliv má na nervovou soustavu.

Můžete si koupit levandulový sprchový gel, nebo můžete přidat pár kapek levandulového oleje do svého oblíbeného sprchového gelu. Jednoduše si připravte horkou koupel s jakoukoliv příměsí levandule, neboť jedině ta vám zaručí 100% relax!

Jak relaxovat

V pokoji můžete použít svíčky, nebo aromalampu. Vyměňte vonný olej s vůní borovice za levandulový olej a mějte pohodové Vánoce!

 

Foto: Photl.com