Líčení ve stylu upírek z Twilight

13.10.2014 09:14

Líčení ve stylu upírek z Twilight

Essence představila v roce 2012 limitovanou edici Breaking Dawn!

Autor: Fantasy University

Tato limitovaná edice sice již není v prodeji, ale podobného líčení ve stylu upírek z Twilight můžete docílit i s dalšími produkty značky Essence.

Vzhled pleti

Ať už používáš tekutý, nebo pěnový make-up, pro look upírky bys měla zvolit ten nejsvětlejší odstín. To samé platí i při výběru pudru. Netřeba dodávat, že tebou zvolené odstíny make-upu a pudru by měli být stejné, aby pudr nevytvářel barevné fleky na obličeji. Tomu můžeš předejít například volbou make-upu Stay All Day, ke kterému Essence vyrábí ve stejných odstínech i stejnojmenný pudr, který ti vydrží 12 hodin!

V limitované edici jsi mohla najít syté tvářenky, jejichž odstíny najdeš i mezi tvářenkami Essence Silky Touch. Pro look upírky ti však bohatě postačí i rozjasňovač Soo Glow!

Pronikavý pohled

K temnému pohledu upírky patří kouřové oční stíny. Tmavovlásky si mohou dovolit opravdu tmavší stíny, jako například Set Smokey Eyes. Blondýnky mohou tyto stíny kombinovat s paletkou All About Nude, pro zjemnění pohledu. Řasy nemusí vypadat hustě. Hodí se spíše řasenka, která ti řasy prodlouží a dobře oddělí. Podle toho, jestli chceš, aby byl tvůj pohled opravdu temný, použij tužku na oči.

Smyslné rty

Stejně jako Bella, nebo Alic, si můžeš vybrat i ty svůj odstín. Nejlépe jako upírka využiješ dlouhotrvající rtěnku Essence (například odstíny 02, 03, 04, 14, nebo 15). Pokud dáváš přednost leskům, můžeš použít dlouhotrvající lesk na rty XXXL Matt Effect. A pro dokonalé tvarování rtů použij i tužku na rty.

Líčení ve stylu upírek z Twilight

Kosmetiku Essence najdeš v drogériích DM, Rossmann, Teta, v obchodních domech Tesco, v prodejnách Kaufland a v dalších vybraných obchodech.

Produkty Essence, ani jednotlivé složky nejsou testovány na zvířatech.

 

Máš doma některý z těchto produktů Essence? Znáš další tipy pro upíří look? Poděl se o ně s námi na našem Facebooku!

 

Foto: Essence