Nadílka od Nicka

16.09.2014 15:45

Nadílka od Nicka

Super dárečky pro studenty jen na Fantasy University!

Kdo jiný by měl nosit upírům a vlkodlakům nadílku pod stromek, než napůl upír a napůl vlkodlak Niklaus, bojující za rodinnou pohodu nejen o Vánocích? Staň se studentem Fantasy University a můžeš soutěžit o tuto super vánoční nadílku! A to už za tu námahu při studiu stojí! Jednoduše vypracuj příspěvek minimálně do jednoho povinného předmětu a minimálně do jednoho volitelného předmětu a můžeš soutěžit! Přečti si bližší informace o studiu a přihlas se!

Vyplň formulář a čekej, co ti Nick přinese! 

Kalendář Upíří deníky soutěž1. cena – Originální kalendář The Vampire Diaries a Oficiální průvodce k filmu Twilight sága: Zatmění 

Opravdu dar s velkým “D“, který jistě potěší fanoušky seriálu Upíří deníky a fanoušky Twiligh ságy! Průvodce k filmu Twilight sága: Zatmění udělá radost i filmařům!

 

 

2. cena – Řetízek Eleny a prsten Damona Řetízek Eleny a prsten Damona soutěž

Dárečky, které vezmou za srdce všechny fanoušky Upířích deníků! Řetízek, který znovu nalezl a věnoval Damon Eleně, jako důkaz své nesobecké lásky. A možná tento řetízek najdeš letos pod stromkem právě ty! A nemůže být darován sám. Prsten Damona k přívěšku prostě patří, stejně jako patří Damon k Eleně!

 

Peněženka Upíří deníky soutěž3. cena – Originální peněženka The Vampire Diaries 

Tento nádherný dárek potěší především dámy! Vhodný i jako dárek pro přítelkyni! A fanoušci Upířích deníků si příjdou taky na své!

 

 

 

4. cena - 2x vůně Essence like best friends foreverEssence like best friends forever soutěž

Vůně Essence pro tebe a tvoji nejlepší kámošku! Vhodné také jako vánoční dárek pro tvé nejbližší! Růžový pepř, nektarinka a černý rybíz jako hlava, v srdci najdeš meruňku, růži, červené jablko a základ uzavírá vanilka, pižmo a santalové dřevo!

 

Balíček Essence na nehty soutěž5. cena – Kosmetický balíček Essence 

S tímto dárkem budeš opravdu cool! Balíček obsahuje Sadu se zdobícím razítkem nail art včetně šablony s různými designy, speciální lak na razítka nail art 02 black a krycí lak Glow in the night, který svítí ve tmě!

 

6. cena – Balíček vhodný nejenom na cestuPlakát Upíří deníky soutěž

Balíček obsahuje dvoudílný plakát seriálu The Vampire Diaries, deník pro upíra a deník pro vlkodlaka. Upírky i vlčice jistě ocení kosmetickou tašku vhodnou na cesty.

 

 

Plakát The Vampire Diaries7. cena – Oboustranný plakát The Vampire Diaries a sada náušnic značky Originals

Vylep si tento menší oboustranný plakát The Vampire Diaries ve svém pokoji! Náušnice značky Originals budou famózním doplňkem tvé temné upíří image! 

Nadílka od Nicka

Vyber správnou odpověď a odešli!

 

Nápověda: Essence, Upíří deníky – Den díkůvzdání, Upíří deníky – Vánoce, Hranice reality

 

Partneři soutěže: Essence

 

Soutěž probíhala od 24. listopadu 2014 do 11. prosince 2014.

Správné odpovědi:

1.) jablko & skořice

2.) Caroline

3.) v 10. díle

4.) klíč

Jelikož z celkového počtu 21 přihlášených studentů odevzdaly příspěvky pouze 4 studentky, bylo rozhodnuto losovat tak, že každá studentka byla zařazena do slosování o 1., 2., 3., 6. a 7. cenu (ta cena, která nebude vylosována, zůstává do další naší soutěže) a každá soutěžící studentka byla také zařazena do druhého losování kosmetické nadílky od Essence, která byla rozdělená takto: 1x vůně Essence like best friends forever, 1x vůně Essence like best friends forever, 1x Sada se zdobícím razítkem nail art a 1x lak na razítka nail art 02 black, 1x krycí lak Glow in the night.

 

Jména vylosovaných studentek, které odpověděly správně a byly vylosované:

1. cena – Veronika Nováková

2. cena – Terezka Zoričáková

3. cena – (kris)TÝNA

6. cena – Viktória Fazekašová

7. cena – nevylosováno

1x vůně Essence like best friends forever  Viktória Fazekašová

1x vůně Essence like best friends forever  (kris)TÝNA

1x Sada se zdobícím razítkem nail art a 1x lak na razítka nail art 02 black – Terezka Zoričáková

1x krycí lak Glow in the nigh – Veronika Nováková

 

Výherkyním blahopřejeme a všem přejeme ty nejfantastičtější Vánoce!
 
 

Foto: Wikipedia.org, Freeimages.com, Essence.eu, archiv Dominiky Baníkové

Video: YouTube.com