Péče o rty v zimním období

14.12.2014 22:47

Péče o rty v zimním období

Suché a popraskané rty? S Blistex nikdy!

Autor: Fantasy University

Pokud pomineme pravděpodobnost prokousnutí rtu od upíra, či vlkodlaka, o své rty bychom se měli bát i v zimním období. Často věnujeme zvýšenou pozornost péči o pleť a ruce, které chladné počasí vysušuje, ale mnohdy zapomínáme na péči o rty. Jak o ně tedy pečovat?

Denní péče o rty

Jistě věnujete péči o pleť každý den, zvláště pokud používáte make-up. Věnujte alespoň v tomto období také péči svým rtům díky používání Blistex Lip Kondicioneru. Ten je zvláště vhodný nyní, kvůli střídání pobytu na chladném vzduchu a ve vytopených místnostech, kdy jsou rty vysoušeny v obou případech. Blistex Lip Kondicioner totiž rty vyživuje a hydratuje, neboť obsahuje aloe vera, kokosové máslo, olivový olej a olej z hroznových jader. Můžete jej použít i pod rtěnku.

Ochrana rtů během dne

Blistex Lip Kondicioner můžete používat i během dne. Nevýhodou je však jeho balení. Během dne a na cestách tedy spíše využijete Blistex Lip Classic, který také obsahuje zvláčňující aloe vera, ochranný vitamín E, heřmánek, jojobový olej a přírodní včelí vosk. Působí jako prevence proti suchým a popraskaným rtům. Má také ochranný faktor SPF 10, takže pokud se chystáte vyrazit na hory, nezapomínejte opravdu na tuto péči o rty.

Blistex pro náročnější

Líčíte se a používáte rtěnku? Nevadí. Tyto produkty můžete použít i pod vaší oblíbenou rtěnku. Pokud vám bude stačit lehký nádech tónování vašich rtů, můžete si vybrat Blistex Lip Tone, nebo Blistex Lip Brilliance.

Poslední záchrana a zázračné hojení

Zanedbali jste péči o rty? Vaše rty jsou suché, nebo popraskané až do krve? Štípou vás? Potřebovali byste nějaký zázrak, aby se vám rty rychle zahojily? Pokud možno přes noc? Pak máte jedinou možnost. Zvolte Blistex MedPlus! Přináší skutečně úlevu a ochranu pro bolavé, vysušené a popraskané rty. Vyzkoušejte klidně přes noc a do rána pocítíte rozdíl. Blistex MedPlus je opravdu účinný, neboť obsahuje eukalypt, mentol a kafr. Pomůže tak vašim rtům od bolesti a spolu s další péčí dodá vašim rtům sametový vzhled přímo k zulíbání!

Péče o rty v zimním období

Produkty Blistex naleznete v drogériích DM, v hypermarketech Globus a ve vybraných lékárnách.

 

 Používáte kosmetiku Blistex? O své názory se s námi můžete podělit na našem Facebooku! 

 

Foto: Freeimages.com