Poslední možnost přihlásit se ke studiu na Fantasy University!

06.01.2015 21:43

Poslední možnost přihlásit se ke studiu na Fantasy University

Přihlas se a soutěž o zajímavé ceny!

Autor: Lenka Tláskalová

Jste již přihlášeni ke studiu, ale neodevzdali jste příspěvky, nebo pouze jeden? Pak máte ještě poslední příležitost je za podzimní semestr odevzdat! A to nejpozději do 30. ledna 2015! Spolu s dodatečně odevzdanými příspěvky musíte vypracovat testy z povinných předmětů, které jste si zapsaly. Testy jsou studentům zasílány také na email.

Pokud nejste ještě studenty Fantasy University a chtěli byste se přihlásit, vyplňte Přihlášku ke studiu, zapište si minimálně čtyři povinné předměty a minimálně jeden volitelný předmět, odevzdejte jeden příspěvek do povinného předmětu a jeden příspěvek do volitelného předmětu dle podmínek nejpozději do 30. ledna 2015 a vyplněné testy nejpozději do 18. ledna 2015.

Soutěže pro studenty Fantasy University

Pokud splníte tyto podmínky studia, můžete soutěžit o zajímavé ceny. Největší soutěží bude vždy vánoční Nadílka od Nicka. Letos na jaře vás však ještě čeká Valentýnská soutěž jako motivace k přihlášení a na konci akademického roku můžete vyhrát ceny jako odměnu za celoroční studium na Fantasy University!

Nyní máte opravdu poslední příležitost!

Během jarního semestru už nebude možné se přihlásit. Musíte si také uvědomit, že se bude vypracovávat projekt, na kterém se pracuje po celý jarní semestr, neboť je akademický rok zakončen diplomem!

Poslední možnost přihlásit se ke studiu na Fantasy University

Jak testy zvládnout?

Zajímavá vás, jak testy hravě zvládnout? Přečtěte si naše tipy v článku Jak zvládnout testy na Fantasy University, nebo se do nich rovnou pusťte! Všechny testy jsou ke stažení na našem webu!

 

Pokud se rozhodnete ke studiu na Fantasy University, přeji vám, aby pro vás byly testy a studium hlavně zábavou!

 

Foto: Photl.com