Stylové upíří Vánoce

27.11.2015 12:31

Vánoce The Originals

Chceš mít stylové upíří Vánoce s The Originals? Tvoř s námi!

Autor: Lenka Tláskalová

Vánoce se blíží a tak není divu, že jsi doma jistě obklopená dekoracemi, ze kterých na tebe dýchá tradiční duch Vánoc. Chceš si ty letošní Vánoce nazdobit trochu jinak? Miluješ seriál The Originals? Pak neváhej a tvoř s námi!

Vánoční dekorace s motivem The Originals

Na internetu najdeš spoustu nádherných fotek, nejspíše i vánočních s motivy tvých oblíbených postav ze seriálu Původní. Budeš se divit, co vše se dá vytvořit s fotografiemi.

Prvním krokem je najít fotografie, které se ti líbí, potom si je nech vytisknout na samolepící papír v Copy centru a můžeš zdobit!

Jak? Co takhle adventní věnec na stůl? (doporučuji v případě tolerantních rodičů, kteří mají pochopení pro tvůj seriál). Vyber fotografie obličejů čtyř postav, vystřihni do kolečka (toto nemusíš tisknout ani na samolepící papír, ale na obyčejný silnější), vytvoř otvor, provlékni stuhu a připevni pod adventní svíčku.

Máš svíčku ve skle? Nalep si své oblíbené hrdiny na přední stranu svíčky. Nebo vystřihni fotografie do tvarů baněk a zavěs, kam tě jen napadne!

Originální betlém The Originals

Betlém má doma mnoho rodin. Možná máš jeden v pokoji i ty! Co takhle vytvořit originální a netradiční betlém, který jen tak někdo nemá? Najdi si fotografie svých oblíbených postav ze seriálu v celé výšce postavy a nech v Copy centru vytisknout na samolepící papír, nebo obyčejný papír a spoj vystřiženou postavu s kartonem. Vystřihni tak, aby měla postava dole na zahnutí 2 cm čtverec jako podstavec, aby papírová figurka stála.

Tuto tvorbu betlému nedoporučuji, pokud jsou tvoji rodiče věřící a nejsou moc shovívaví k upířím záležitostem. Nemuseli by mít pochopení pro výměnu figurek a tvoji tvořivost.

Christmas The Originals

Betlém s figurkami si můžeš ale vytvořit i sama pomocí umělého mechu, který seženeš v některých prodejnách a můžeš tak mít svůj vlastní originální betlém!

V příští hodině předmětu Upíří tvorba tě čekají Stylové upíří Vánoce s The Vampire Diaries! Těs se!

 

Líbí se ti betlém s Niklausem, Hayley a Hope? O své dojmy se s námi můžeš podělit na našem Facebooku!

 

Foto: Freeimages.com, Jordon Nuttal/The CW