Stylové upíří Vánoce II.

11.12.2015 00:03

Vánoční věnec The Vampire Diaries

Chceš mít cool Vánoce s The Vampire Diaries? Tvoř s námi!

Autor: Lenka Tláskalová

Vánoce jsou za dveřmi! Oslav je netradičně a ve velkém stylu! A hlavně se svými oblíbenými postavami ze seriálu The Vampire Diaries!

Vánoční girlanda

Na internetu najdeš spoustu nádherných fotek tvých oblíbených postav ze seriálu Upíří deníky. Najdi si fotografie, které se ti budou líbit, a nech si je vytisknout v Copy centru a můžeš zdobit!

Jak? Máš doma poličku nad postelí? Přilep girlandu lepící páskou k okraji poličky. Girlandu můžeš použít i na schodiště, nebo girlandou ozdob okraj parapetu okna. Můžeš použít girlandu vzhledu řetězu jmelí. Pěkně také vypadá zelený, nebo bílý vánoční řetěz, který seženeš ve větších obchodních domech. Můžeš použít i klasický stříbrný, nebo zlatý. V pravidelných rozestupech nalep papírové baňky, srdíčka, či zvonky, které vystřihneš z fotografií svých oblíbených postav ze seriálu Upíří deníky.

Popcornové zdobení

Girlandu můžeš zhotovit i z popcornu, jak jistě víš z promo fotek k vánočnímu dílu seriálu. K Americe popcorn prostě patří. Přidat si k českým, nebo slovenským tradicím i jednu novou americkou, není vůbec na škodu. A navlečený popcorn na niti vypadá opravdu pěkně.

Vánoční věnec The Vampire Diaries

Kdo by neměl vánoční věnec na dveřích do bytu, nebo do baráku. Můžeš si však zhotovit vlastní vánoční věnec na dveře do svého pokoje! K zavěšení u postele ti postačí i malý věnec. Najdi si na internetu fotografii své oblíbenou postavy, nebo dvojice ze seriálu, nech vytisknout na papír v Copy centru, vystřihni a přivaž k věnci.

Vánoční věnec The Vampire Diaries

Vytvoř si tak originální a osobitý vánoční věnec, který jen tak někdo nemá!

 

Který z věnců TVD se ti líbí více? O svůj názor se s námi můžeš podělit na našem Facebooku!

 

 

Foto: Bob Mahoney/The CW, Freeimages.com, Frank Ockenfels 3/The CW