Susan Thomas: Nenávidím a miluji

16.02.2016 23:28

Susan Thomas Nenávidím a miluji

Seznam se s upíří fantasy talentované české autorky!

Autor: Lenka Tláskalová

Miluješ upíří fantasy? Pak si tuto knihu nenech ujít! Kromě milostného příběhu tě čeká mnoho akčních bojových scén na pozadí života v New Yorku a jistě si oblíbíš i sarkasmus hlavní hrdinky Alyson. Neváhej a přečti si první kapitolu!

Knihu si můžeš zakoupit u nakladatelství Alfa-Omega prostřednictvím e-shopu.

Susan Thomas

Tato mladá autorka, píšící pod pseudonymem, studuje obor Psychologie, který jí byl zajisté nápomocný při budování postav. Miluje literaturu, cestování a v budoucnu by ráda vydala pokračování této své knihy.

Nenávidím a miluji

New York. Město, které nikdy nespí. Místo, kde někteří nikdy nespí. A právě ty osmnáctiletá Alyson hledá. Je totiž lovkyně. Přes den se potýká s problémy normální středoškolačky, ale v noci tajně pátrá po krvežíznivých. Alyson se Lovkyní nenarodila. Její přeměnu nastartovalo kousnutí upíra v den, kdy mocná upíří kráska Marion vyvraždila její rodinu. A Alyson si přísahala, že se jí pomstí.

Co se stane, když ve stejný den, kdy New York zasáhne řádění krvelačných upírů, se ve městě znovu objeví Alex, kterého Alyson stejným dílem nenávidí a miluje? Dostane Alyson šanci pomstít se za smrt svých blízkých? A vyléčí odplata její bolest? Ke všemu Alyson začíná tušit, že před ní její opatrovník James skrývá tajemství, jež brzy rozhodne o její budoucnosti.

Nenávidím a miluji Susan ThomasInformace o díle

Autor: Susan Thomas

Žánr: sci-fi a fantasy

Počet stran: 300

Rok vydání: 2014

Cena: 320 Kč

 

 

 

 

Foto: archiv Susan Thomas