Tipy na dárky: Sbírka povídek pro fanoušky sci-fi a fantasy

22.11.2014 17:59

Sbírka povídek Vostrá pohoda

Originální dárek k Vánocům pro tebe, nebo tvé blízké!

Autor: Fantasy University

Jste fanouškem sci-fi, nebo fantasy? Máte někoho blízkého ve svém okolí, kdo má tyto žánry oblíbené? Pak neváhejte a věnujte originální dárek v podobě sbírky povídek Vostrá pohoda.

Sbírka povídek Vostrá pohoda

Sbírka obsahuje třináct sci-fi a fantasy povídek Jana Vavřičky a je doplněná ilustracemi Petra Šrédla. Ve sbírce najdete tyto povídky: Rodina (vítězná povídka roku 2012 v soutěži “O loutnu barda Marigolda“), Tradice (vítězná povídka roku 2002 v soutěži “O stříbřitělesklý halmochrom“), Skokan (vítězná povídka roku 2001 v soutěži “O stříbřitělesklý halmochrom“), Třináct, Dobrovolný dárce, Pacient, Dědictví, Legenda o jednorožci, Velký den, Vánoční kapr, Šance, Zebry útočí, Časová brána.

Kniha má 144 stran a můžete si ji objednat i s věnováním za 150 Kč!

Literární soutěž

Píšete rádi? Pak se můžete zúčastnit soutěže o nejlepší, nejkratší sci-fi povídku. Povídka musí mít maximálně 100 znaků bez mezer. Musí se jednat o žánr sci-fi, nebo fantasy. Porota hodnotí kreativitu a originalitu autora. Plusem je humor a nadsázka. Tři nejlepší povídky budou oceněny. Můžete tak získat rodinou vstupenku do fantastického Muzea Karla Zemana v Praze v hodnotě 490 Kč. Uzávěrka soutěže je 31. 12. 2014. Bližší informace naleznete na stránce soutěže.

Petr Šrédl soutěž

Výtvarná soutěž

Soutěž je určena všem malířům, výtvarníkům a grafikům od 18 let. Autoři nejlepších výtvorů s prvky sci-fi, magie, nebo fantasy, získají věcnou cenu, diplom a jejich díla budou zveřejněna na portálu Vanili.cz. Hlavní cenou je originální obraz Petra Šrédla v hodnotě 6000 Kč. Pro druhé a třetí místo jsou připraveny sci-fi knížky. Uzávěrka soutěže je 31. 12. 2014. Bližší informace naleznete na stránce o soutěži.

 

A co vy? Nadělíte sobě, nebo svým blízkým letos pod stromek knížku? O své plány se s námi můžete podělit na našem Facebooku!

 

Foto: Freeimages.com. Petr Šrédl

Video: YouTube.com