Underworld: Probuzení

18.11.2015 17:52

Underworld Probuzení

V hlavní roli opět Kate Beckinsale!

Autor: Lenka Tláskalová

Underworld: Probuzení je čtvrtým dílem série. Třetí díl časově předcházel prvním dvěma dílům. V tomto čtvrtém díle se opět můžete těšit na Kate Beckinsale v roli Selene. Na Michaela v roli Scotta Speedmana se ale netěšte.

Filmový příběh

Od chvíle, kdy Selene s Michaelem zničili prastarého upíra Marcuse, uběhlo již 15 let. V průběhu těchto let lidstvo odhalilo existenci upírů a vlkodlaků (lykanů) a rozpoutalo proti nim válku s cílem obě rasy vyhladit. Selene, která byla zajata, se po více než deseti letech probouzí jako vězeň v laboratoři společnosti Antigen, která se snaží upíry a lykany vyhladit speciální vakcínou. Selene je zničená zjištěním, že Michael zemřel. Musí však zachránit svoji dceru Eve a tak se rozhodne spojit síly s mladým upírem Davidem v krvavém tažení proti Antigenu. Je však opět pronásledována lykany a vystavena nebezpečí v podobě střetnutí s největším protivníkem všech dob: geneticky vylepšenému superlykanovi.

Underworld ProbuzeníInformace o filmu

Žánr: akční fantasy

Scénář: Len Wiseman, John Hlavin, J. Michael Straczynski, Allison Burnett

Režie: Måns Mårlind, Björn Stein

Kamera: Scott Kevan

Délka: 85 minut

Hrají: Kate Beckinsale, Charles Dance, India Eisley, Michael Ealy, Stephen Rea, Theo James, Sandrine Holt, Dan Payne a další

 

Foto: Wikipedia.org

Video: YouTube.com