Vánoce s Essence

07.12.2014 20:49

Vánoce s Essence

Měj cool Vánoce s kosmetickou značkou Essence!

Autor: Fantasy University

Psala už jsi Ježíškovi? Potřebuješ doplnit svoji kosmetickou výbavu? Pak si neváhej prohlédnout nabídku produktů Essence! Chceš něco extra? Vyber si produkty z limitovaných edicí!

Trendová vánoční edice “come to town“

Každým rokem Essence přichází v zimním období s limitovanými edicemi, o které je obrovský zájem. Proto není divu, že jsou hned pryč. Do některých drogérií se ani nedostanou. Aktuálně je najdeš v drogériích Teta. A co si z této edice můžeš vybrat?

V kolekci jsou: vánoční pohledy, rtěnky, paletky stínů, třpytivý tělový pudr, laky na nehty, anebo si můžeš nadělit metalické tužky na oči ve vánočních odstínech (červená, zelená, zlatá) a dárkovou sadu laků na nehty také ve vánočních barvách!

Ochranné zimní krémy na ruce “cake pops“

Tato limitovaná edice je již dávno v obchodech. Pokud ještě žádný z ochranných krémů od Essence nemáš, neváhej si pořídit některý z této kolekce. Nádherně voní. Posuď sama! Edice obsahuje tyto vůně: vanilka a skořice, třešeň a kokos, nebo cookies a mandle. Tyto ochranné krémy 24h – cake pops můžeš použít do vánočního balíčku pro tvoji kamarádku!

Limitovaná edice Mountain calling

Pokud ve své drogérii narazíš na tuto zimní kolekci Essence, vyber si některý z produktů, dokud jsou! Tato kolekce bude také hned vyprodaná. Obsahuje paletku očních stínů v mrazivých a temných barvách, laky na nehty, tužky na oči, balzámy na rty, zimní ochranný krém a opravdu stylové ponožky, které bys, na rozdíl od těch tradičních, pod stromkem uvítala s radostí!

Limitovaná edice Good girl BAD GIRL na Slovensku

Nevím, zda jsou na Slovensku k dostání tyto výše jmenované kolekce, ale do drogérií na Slovensku nedávno dorazila také zimní limitovaná edice. Jsem zvědavá, zda se tato kolekce dostane i k nám. Limitovaná edice Good girl BAD GIRL, aneb dnes andělem, zítra ďáblem, rozhodně stojí za nákupy!

Vánoce s Essence

Adventní kalendáře Essence

Essence pro tebe také každoročně chystá adventní kalendáře. Každý den tak můžeš odpovědět správně na otázku a vyhrát super kosmetiku od Essence! Vyber si slovenský adventní kalendář, nebo český adventní kalendář a měj suprové Vánoce s Essence!

 

Chceš mít aktuální informace? Dej Like Essence Cosmetics Czech Republic, nebo Essence Slowakia na Facebooku a neunikne ti žádná novinka!

 

Foto: Essence.eu